Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • GBP
 • BGN
 • RON
 • RUB
 • TRY
Меню
Профил
Език

КАТЕГОРИИ

Вижте всички статии

Вдъхновяващия психологически eфект на обувките Dr Orto

Вдъхновяващия психологически eфект на обувките Dr Orto

 

 

Забележителен и вдъхновяващ е  психологическия eфект, който оказват обувките Dr Orto върху клиентите с проблемни крака.

 

Опитът ни сочи, че хора с пострадали крака, често изпадат в депресии и отчаяние от факта, че няма с какво да излязат навън, че краката са обезформени, наранени, понякога даже с ампутации или счупвания. В следствие се обездвижват, защото няма какво да обуят, дори и за преглед при лекар.

Dr Orto мащабно решава проблема. На практика няма крак, който не може да бъде обут. Отекъл! Свръхотекъл...счупен..уморен!!! Dr Orto е там, където нещата са много зле, за да обуе проблема.

 

Страха от цена! Много често думата ортопедични обувки е свързана със страх от непосилно висока цена или тромава процедура при отпускането им. Обувките Dr Orto са на достъпни цени, сертифицирани и отговарят на нуждите на проблемните крака.

 

Обувките Dr Orto връщат радоста от движението. Дават кураж и подобряват възстановяването. Това са обувки със сърце, което тупти в едно с това на хората, които ги обуват. Широките кройки, мекотата и лесното обуване са мощен стимул за проблемните крака да стъпват, да се борят и вярват във своето възстановяване.

Обикновено, претърпелите счупвания, особено при възрастни хора изпитват панически страх да излязат, за да не би да паднат отново. Това е опасно състояние, довеждащо до обездвижване и появата на депресия. Близките им ги насърчават, но по някакъв начин също преживяват страха от нов проблем.

Тук влиза в действие доверието към нас и позитивната енергия на екипа ни.

Стъпка по стъпка заедно крачим!

 

Разгледайте пълния каталог на Dr Orto и забравете за проблемните крака!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
 • Соня Момчилова
  Баща ми преживя внезапна ампутация на пръстите на единия крак и беше изплашен, обиден на съдбата. Смяната на превръзките го изнервяше, но от както получихме обувките на Dr Orto за отекли крака, нещата се подобриха буквално за дни. Има и нещо магично! Чул, докато ги поръчвам, че го прегръщат и освен обувките му изпращат кураж. Този кураж виждам в очите му, в макар и плахите му нови стъпки, във волята да продължи. Признателни сме ви!
  Отговори ›
  • Благодарим Ви Соня, за топлите думи. Да, обувките на Dr Orto имат огромен потенциал в спасяването на крака! Вярно е, че има нещо магично! Любовта, с която търсите да обуете пострадалите си близки е заразяваща!
«1»

Най- продавани

Размерът на обувките