Световните марки ще почукат директно на твоята врата!
Вижте всички статии

Вдъхновяващия психологически eфект на обувките Dr Orto

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

 

 

Забележителен и вдъхновяващ е  психологическия eфект, който оказват обувките Dr Orto върху клиентите с проблемни крака.

 

Опитът ни сочи, че хора с пострадали крака, често изпадат в депресии и отчаяние от факта, че няма с какво да излязат навън, че краката са обезформени, наранени, понякога даже с ампутации или счупвания. В следствие се обездвижват, защото няма какво да обуят, дори и за преглед при лекар.

Dr Orto мащабно решава проблема. На практика няма крак, който не може да бъде обут. Отекъл! Свръхотекъл...счупен..уморен!!! Dr Orto е там, където нещата са много зле, за да обуе проблема.

 

Страха от цена! Много често думата ортопедични обувки е свързана със страх от непосилно висока цена или тромава процедура при отпускането им. Обувките Dr Orto са на достъпни цени, сертифицирани и отговарят на нуждите на проблемните крака.

 

Обувките Dr Orto връщат радоста от движението. Дават кураж и подобряват възстановяването. Това са обувки със сърце, което тупти в едно с това на хората, които ги обуват. Широките кройки, мекотата и лесното обуване са мощен стимул за проблемните крака да стъпват, да се борят и вярват във своето възстановяване.

Обикновено, претърпелите счупвания, особено при възрастни хора изпитват панически страх да излязат, за да не би да паднат отново. Това е опасно състояние, довеждащо до обездвижване и появата на депресия. Близките им ги насърчават, но по някакъв начин също преживяват страха от нов проблем.

Тук влиза в действие доверието към нас и позитивната енергия на екипа ни.

Стъпка по стъпка заедно крачим!

 

Разгледайте пълния каталог на Dr Orto и забравете за проблемните крака!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари